VE BYGG SOM ARBETSGIVARE

Vårt team består av engagerade och driftiga personer som vågar ta ansvar och vill göra skillnad. Vi har ett stabilt team med en bra sammanhållning. Vi är arbetsgivare både i Estland, Finland och Sverige för ett team med mer än 100 kompetenta yrkesmän och kvinnor. Vi erbjuder en modern arbetsmiljö och utrustning. Hela vårt team firar gemensamt lyckade projekt och vi gillar att idrotta tillsammans. Vi sätter ett högt värde på en säker arbetsmiljö och stödjer våra anställdas fortbildning och utveckling. Vi prioriterar vårt team där varje medarbetare räknas.

 

PRAKTIK

Vi satsar på utvecklingen av den nya generationen av yrkesmän och kvinnor och vi stödjer ungdomar att skaffa sig en praktisk arbetslivserfarenhet. Vi har   ett långt samarbete med Estlands bästa yrkes- och högskolor, och vi har även erbjudit praktikmöjligheter för utländska studenter. Våra erfarna ingenjörer är aktiva gästföreläsare för framtidens byggingenjörer och de delar gärna med sig av sina erfarenheter från arbetslivet. Som ett internationellt företag kan vi erbjuda praktik- och arbetstillfällen både i Estland, Finland och Sverige. Vi är övertygade om att en mångfald och internationella kontakter är viktiga i vår moderna värld och att kunskaper från arbete med olika kulturer vidgar ungdomarnas kompetens och världsbild. I återkoppling av  praktik hos oss har studenter främst värdesatt möjligheten att få en flersidig överblick av hela byggprocessen samt företagets är villiga att erbjuda arbete vid sidan om studierna.
Om du vill gå med vårt driftiga team, tveka inte att kontakta oss med ett brev till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..